Ondersteuning in de vorm van een lening, beloning, toelage en gift.

Voor alle drie de regelingen geldt dat de aanvrager een nazaat moet zijn van Gijsbert Blokhuis en Lijsbeth Rikkerts of een afstammeling van Gijsbert zijn voorouders, conform artikel 3 van de statuten. Tevens kan men eenmalig aanspraak maken per regeling en de betreffende aanvrager dient ten minste langer dan twee jaar contribuant te zijn zonder achterstallige betalingen. De aanvrager/ontvanger dient minstens 5 jaar  na de aanvraag, contribuant te blijven.

 • Educatieve ondersteuning, lening en/of gift
  Het gaat hier om een ondersteuningsaanvraag welke bestaat uit een renteloze lening met een maximum van €5.000,-. Mits er voldaan wordt aan een bepaalde criteria. Voor meer informatie zie de link hieronder.
  [Meer info]
 • Gift, buitenland stage of werkopdracht
  Het gaat hier om een buitenland stage/werkopdracht door school geïnitieerd. Deze heeft een specifiek aanwijsbaar doel en kan een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de aanvrager. Voor de voorwaarden en mogelijkheden gebruik de link meer informatie.
  [Meer info]
 • Studie beloning
  Heb jij een fulltime opleiding afgerond met een diploma, dit geldt voor een praktijkdiploma een MBO, HBO of een universitaire opleiding. Dan kun jij een studiebeloning aanvragen van 250,-. Voor de voorwaarden zie de link hieronder.
  [Meer info]
 • Een assessment
  kansrijk voorsorteren. Beroeps-studiekeuze test.
  [Meer info]

Back To Top
×Close search
Zoeken